آشپزخانه‌های طبخ غذای زائران خارجی در قم نیازمند نظارت دقیق است

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم گفت: «باید نظارت‌های بهداشتی دقیقی بر آشپزخانه‌هایی که در خیابان‌های آبشار و چهارمردان قم، اقدام به طبخ غذا برای زائران خارجی می‌کنند، صورت گیرد.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‎‌دستی قم، مهدی نصر روز دوشنبه ۳ مرداد در سی‌وسومین جلسه قرارگاه عملیاتی طرح شهید سلیمانی و کارگروه نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی در تالار امام رضا (ع) فرمانداری قم گفت: «در خیابان‌های آبشار و چهارمردان خانه‌هایی هستند که در زیرزمین آن‌ها برای زائران خارجی به ویژه پاکستانی غذا طبخ می‌شود.» 

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‎‌دستی قم تاکید کرد: «مرکز بهداشت باید بر این آشپزخانه‌ها و روند تهیه غذا نظارت داشته باشد.»

او همچنین با اشاره به وجود ۱۴هزار تخت اقامتی در این استان گفت: «با توجه به افزایش پذیرش دانشجویان خارجی باید به فکر زیرساخت‌ها و ایجاد امکان و فضای اسکان بیشتر باشیم.»

انتهای پیام/

کد خبر 14010504684104

برچسب‌ها